Home Multi-Gyn

Weinig vrouwen praten erover, maar drie op de vier vrouwen heeft wel eens last van vaginale klachten. Bijvoorbeeld jeuk, irritatie, roodheid, schraalheid, gevoeligheid,  zwelling, een branderig gevoel, een afwijkende  of onaangenaam ruikende afscheiding, of meer afscheiding dan normaal het geval is.

De meeste vaginale klachten worden veroorzaakt door een verstoring van het vaginaal milieu. In de vagina leven een groot aantal micro-organismen, bacteriën en schimmels, in een bepaald evenwicht met elkaar. Dit wordt de vaginale flora of vaginaal milieu genoemd. Een  verstoring kan ontstaan door een overgroei van schimmels of een overgroei van schadelijke  bacteriën (de coccen) ten koste van de goede bacteriën (de melkzuurbacteriën of lactobacillen). De melkzuurbacteriën zorgen voor een zuur milieu, waardoor de vagina wordt beschermd tegen deze schadelijke micro-organismen.

Een overgroei aan schadelijke bacteriën heet een bacteriële infectie, ook wel bacteriële vaginose of BV genoemd. Een overgroei aan schimmels heet een vaginale schimmel infectie, maar wordt ook candida of witte vloed genoemd. Het elimineren van de schimmels of de schadelijke bacteriën en het stimuleren van de lactobacillen zorgt voor een gezond vaginaal milieu.

Een andere veel voorkomende klacht is vaginale droogheid. Een verminderde aanmaak van vaginaal vocht als gevolg van hormonale veranderingen, tijdens en na de overgang, een zwangerschap of in de tweede helft van de menstruatie cyclus,  kan leiden tot vaginale droogheid, irritatie en pijn.

NIEUW van Multi-Gyn: FloraPlus
Multi-Gyn FloraPlus
voorkomt en behandelt vaginale schimmel problemen. Voorkomt (terugkerende) Candida. Verlicht jeuk en branderigheid, normaliseert de afscheiding, stimuleert een gezonde vaginale flora en geeft prebiotische stimulering van de lactobacillen

Multi-Gyn Actigel voorkomt en behandelt bacteriële vaginale ongemakken.  Vermindert onaangename geur en afscheiding, werkt  direct verzachtend bij jeuk en irritatie en herstelt de natuurlijk pH waarde (zuurgraad) en is even effectief als antibiotica.

Multi-Gyn Bevochtigingsgel voorkomt en behandelt vaginale droogheid. Bevochtigingsgel herstelt en optimaliseert het vaginale weefsel en herstelt de natuurlijke vochtbalans.

Multi-Gyn Vaginale Douche in combinatie met Bruistabletten voor vaginale douche vloeistof zorgen voor een intensieve intiem-hygiene en helpen vaginale infecties voorkomen. De douche is ergonomisch gevormd, van zacht materiaal en kan in elke gewenste positie gebruikt worden.

Multi-Gyn FemiWash is een geconcentreerde, zeer milde mousse welke de vaginale flora beschermt en optimaliseert. FemiWash is niet irriterend, zelfs niet voor de meest gevoelige huid.

SalesMark   Europark 20 4904 SX Oosterhout   Telefoon: 0162-461054   info@salesmark.net    www.salesmark.net