Indicaties
INDICATIESBEHANDELINGSWIJZEOPMERKINGEN
Bacteriële Vaginose (BV)Gedurende 5 opeenvolgende dagen: Spoelen met de Multi-Gyn douche en bruistabletten 's morgens en 's avonds. Na het spoelen Multi-Gyn Actigel inbrengen. Bij aanhoudende klachten dient u altijd contact op te nemen met uw huisarts of gynaecoloog.In het geval van terugkerende BV, Multi-Gyn Actigel om de 2 à 3 dagen inbrengen.
Vaginale Schimmel ProblemenGedurende 5 opeenvolgende dagen: Spoelen met de Multi-Gyn Douche en bruistabletten elke ochtend en avond. Na het spoelen Multi-Gyn FloraPlus inbrengen. Bij aanhoudende klachten dient u altijd contact op te nemen met uw huisarts of gynaecoloog.In het geval van terugkerende schimmelinfecties Multi-Gyn FloraPlus regelmatig toepassen (eens per 3 dagen). Hierdoor wordt een gezonde vaginale flora gestimuleerd. In het geval van uitwendige jeuk en/of roodheid kan Multi-Gyn Actigel naar behoefte worden toegepast.
Vulvodynia (pijn in de vulva)Gebruik Multi-Gyn Actigel naar behoefte..
Ter voorkoming van terugkerende vaginale infecties (bv bij antibiotica gebruik) Gebruik Multi-Gyn Actigel en/of Multi-Gyn FloraPlus om de 3 dagen (bij een antibiotica kuur de eerste 3 dagen dagelijks, dan om de 3 dagen). Ter voorkoming van terugkerende vaginale schimmel infectie gebruik om de 3 dagen Multi-Gyn FloraPlus, ter stimulering van een gezonde vaginale flora.Het gebruik van antibiotica leidt vaak tot andere vaginale infecties, aangezien de natuurlijke vaginale flora sterk wordt aangetast. Het gelijktijdig gebruik van Multi-Gyn Actigel of Multi-Gyn FloraPlus helpt de vaginale flora te herstellen.
Ter voorkoming van vaginale infecties indien snelle werkzaamheid is vereist ( bv na het zwemmen, saunabezoek, jacuzzi etc)Gebruik Multi-Gyn Actigel voor het zwemmen en herhaal dit na het zwemmen. Gedurende het zwemseizoen minimaal 1 keer per week Multi-Gyn FloraPlus gebruiken , ter stimulering van een gezonde vaginale flora.Het is aan te bevelen om voor het toepassen van Multi-Gyn Actigel of FloraPlus eerst te spoelen met Multi-Gyn douche en bruistabletten.
Ter voorkoming van vaginale infecties gedurende zwangerschapGebruik Multi-Gyn ActiGel en/of Multi-Gyn FloraPlus om de 3 dagen. Spoel 1 keer per week met de Multi-Gyn douche en bruistabletten, en na onbeschermde geslachtsgemeenschap. Na elke spoeling Multi-Gyn Actigel inbrengen.Vaginale infecties gedurende de zwangerschap zijn verantwoordelijk in ongeveer 75% van de gevallen van vroeg geboortes en spontane abortussen. Op het moment dat de cervix (baarmoedermond) is geopend stop dan met baden en vaginaal spoelen.
Irritatie, branderigheid, roodheid, jeukGebruik Multi-Gyn ActiGel naar behoefte.Door de lage pH-waarde van Multi-Gyn ActiGel kan na het aanbrengen een tintelend gevoel ontstaan. Dit is normaal en verdwijnt na enkele minuten.
Onaangename geur en overmatige afscheiding (zonder infectie)Spoel met de Multi-Gyn douche en bruistabletten 's ochtends en 's avonds totdat de ongemakken verdwenen zijn.Gebruik na elke spoeling altijd Multi-Gyn ActiGel om de vaginale flora in balans te brengen.
Vaginale droogheid, pijnlijke geslachts-gemeenschap Multi-Gyn Bevochtigingsgel naar behoefte aanbrengen. Multi-Gyn bevochtigingsgel is tevens een uitstekend glijmiddel en voorkomt een onaangenaam gevoel bij geslachtsgemeenschap.Bij een kinderwens geen Multi-Gyn produkten gebruiken 6 uur voor en na geslachtsgemeenschap.
Herstel van een gezonde vaginale floraGebruik Multi-Gyn FloraPlus en/of Multi-Gyn Actigel om de 3 dagen voor het slapen gaan.  
Intiem HygiëneVoor een normale vaginale hygiene: 1 maal per week spoelen met de Multi-Gyn douche en bruistabletten.
Vrouwen die gevoelig zijn voor vaginale infecties: 1 maal per 2 dagen spoelen. Gebruik de extreem milde Multi-Gyn FemiWash voor de reiniging van het uitwendige intiem gebied. Multi-Gyn FemiWash kan ook als scheerschuim gebruikt worden.
Na elke spoeling gebruik Multi-Gyn Actigel of Multi-Gyn FloraPlus ter bevordering van een gezonde vaginale flora. Vermijd producten met zeep, kleur- en geurstoffen of conserveermiddelen voor reiniging van het intiem gebied.
 
 
 
 
 
SalesMark   Europark 20 4904 SX Oosterhout   Telefoon: 0162-461054   info@salesmark.net    www.salesmark.net